Wednesday, March 16, 2011

Kepulangan versi KFC


Assalammualaikum semua
pada entry sblm ni, aku just story ttg kepulangan cik kak lang
pada entry kali ni pula, aku nak cerita berkaitan kepulangan versi KFC

sempena kepulangannya, mlm td kami mkn KFC bersama2 kat area parit buntar.
okeh, lokasi paling dekat ngan rumah ;)

actually aku dah amik byk gmbr masa kat kfc, tp disebabkan aku ni sgt lah bijak, dengan senang hati aku 'mendelete' semua gmbr2 tersebut. mmmmmmmmm........masa 2, aku tersenyum lebar sb berjaya membuang semua gmbr2 tersebut .heeeeeeeeeeeeeeee  :D

disebabkan entry kali ni xde gmbr ori, so terpaksa lah menggunakan khidmat google

order Family Feast combo A
 (sila abaikan gambar di bhgian bwh 2 ye, i malas nak edit sb terlalu 'hepy')

p/s : terima kasih kepada papa dan mama sb belanja ..Alhamdulillah, knyg 
(^_^)

2 comments:

suara hati ini said...

ish dia ni..aku tgh lapo post sal kfc lak..huhu...xpe la, nk g lepak mamak la macam ni...

Cik Nurazrina said...

opsss..x disengajakan..g mcd la best..hehe