Monday, March 14, 2011

BATUK


Assalammualaikum semua
masuk minggu ni, dah dekat 2 minggu aku dilanda penyakit yg dikenali sbg "BATUK"
 bila dah start penyakit nih, jenis lambat nak baik
so, mmg aku tak suka bila BATUK 
last time aku batuk adalah tahun lepas,  time tuh aku masih kat ipoh
dekat 2 minggu batuk cm ni, last2 cik abg nih bawa aku ke hospital
Alhamdulillah dah baik, tp skrg, penyakit ni dtg balik.

disebabkan smlm batuk aku makin menjadi2, so aku decide nak ke klinik ni (tolong promote, ahakss... )

ni ubat yg aku dapat. ubat batuk dan antibiotik. walaupun xsuka,tp kne makan jgk ;(

p/s : doakan sy cepat sihat ;)

2 comments:

ekin said...

siannye, cik abg xde p sndri je la ye..hehe cpt2 la baik ek btuk 2. =D

Cik Nurazrina said...

hehe..tima kasih daun keladi ekin..Amin, mudah2an...