Wednesday, February 9, 2011

Langkawi Island (",) - Part 1 (Jalan2 Makan Angin)


Assalammualaikum semua
dah seminggu agaknya aku xupdate belog kesayangan aku nih
entry kali ni aku nak share ngan korang tentang holiday aku ngan family di Pulau Langkawi


Kalau ikut perancangan awal, aku x g
tp disebabkan kilang aku cuti raya cina sampai hari isnin, so aku pon menyibuk la skli..hehe
Actually g sane bukan nak sje2 holiday pon..just nak antar adik aku masuk MRSM Langkawi yg dijadualkan mendaftar di sana pada 7 Feb 11 bersamaan hari Isnin
so "sambil menyelam 2, sambil minum air lah" ...hehe


Disebabkan raya cina, so kami bertolak awal sehari
nak elakkan dr kelam kabut la katakan
then kami bertolak pg ahad n sampai kat sana dalam kul 2 pm
b4 antar adik aku, ptg n malam 2 sempat la kami  round2 Pekan Kuah ditemani sedara yg duk kat sana
ok, jom cuci mata tgk pic2 aku dan family ;)




Kak Lang yg bakal menjadi Warga Langkawi..hehe (b4 bertolak - kat jeti)


Kat dlm feri ;)


Selamat sampai di jeti Langkawi (sakit bahu angkat barang yg agak "berat") 


Bergambar dekat "My Hotel" b4 mkn kat area c2


I like amik gambar..haha


I Love Langkawi ;)

p/s : part 2 akan bersambung lepas ni..TQ ;)

2 comments:

syazwani kurnian said...

jgn lupa kalo g lagi beli coklat byk2 yek..hehe

Cik Nurazrina said...

orait..hg kat u ke kat PB skg?